top of page

Presentació club.

El passat divendres 8 de juliol el Club Esportiu Btt Palafrugell va presentar de manera oficial el nou equip format actualment per 15 corredors i corredores amb llicència federativa.


L'acte de presentació es va fer a la plaça de Can Mario a dos quarts de nou del vespre, amb la presència del Regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palafrugell el Sr. Quim Vencells i la del Regidor de protecció civil, mobilitat, via pública i civisme, el Sr. Lluís Pujol. També amb amics, familiars i espònsors, a qui es va agrair molt especialment el seu suport i col•laboració amb l'entitat.

Es va dur a terme una sessió fotogràfica amb tots els presents que anaven vestits amb la nova equipació d'enguany, on s'estrena nou disseny i nous colors. Tot seguit el President de l'entitat va dir unes paraules en agraïment a les autoritats de l'Ajuntament, als corredors i en especial a les noves incorporacions per voler creure i implicar-se en aquest nou projecte i a tots els espònsors.

Cita del discurs: "...Acte amb el qual volem fer la presentació oficial de l'equip amb l'estrena de la nova equipació. I dic estrena de la nova equipació perquè no pas del club, perquè d'això en som veterans. Si que enguany hem tingut l'incorporació de nous fixatges, d'amics que potser corrien amb altres equips l'any passat i que han volgut apostar per aquest club, pel club, en molts casos de casa seva i en d'altres pels vincles i l'amistat. Valor que per damunt de tot vull destacar, l'amistat que ens uneix es marca de la casa i que per molts anys més ho sigui..."

Tot seguit, amb la col•laboració de la Policia Local, els ciclistes amb les seves bicicletes varen fer una petita volta per la Vila fins arribar al Pati de l'Estrella on finalitzava l'acte amb un bon aperitiu.

El club enguany amb la formula de la targeta "Jo també soc del Btt Palafrugell", ha pogut fidelitzar 100 amics que es poden beneficiar de molts descomptes en diferents establiments de la Vila i fora.

Tota aquesta informació i més es pot trobar al web que te el club a www.bttpalafrugell.com i també al grup de Facebook "https://www.facebook.com/groups/bttpalafrugell".

Moments...


Entradas destacadas
Vuelve pronto
Una vez que se publiquen entradas, las verás aquí.
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page